måndag 10 januari 2011

En dag med soppor – en morgondag i fotostudion

Så var dag ett till ända. Det har varit en innehållsrik dag så jag kan inte låta bli att göra detta bonusinlägg.

Först sopporna då, som det alltid blir sådant ståhej kring. Alla verkar ha synpunkter kring detta med att bara äta soppor; att man kommer att gå upp när man slutar med dem; när man börjar äta 'normalt'. Jag fattar invändningen, men samtidigt. Vad är normalt? Är det kostvanorna INNAN dieten, eller de kostvanor jag borde ha..? Och om man istället väljer enbart hård träning för viktminskning så gäller väl samma sak: när man slutar träna, så går man upp igen... Har jag fel?

För mig är sopporna en, inledande, del som jag hoppas ska påskynda. Det varaktiga är attitydförändringen och den fixar inte sopporna.

Nåväl. Jag inledde med grönsakssoppa, tog kycklingsoppa till lunch och avslutade dagen med chokladshake. Tycker nog att de var rätt okej allihopa. Fast det är klart, riktig soppa är fan så mycket godare.

Har varit och tränat i dag. Det var väl en månad sedan sist. Tog en halvtimme på crosstrainern, sedan hem och kolla Drottningoffret. (Rätt menlöst slut men har man följt och njutit så vill man avsluta.) Så fick jag in både Rörelseglädje och Mental Näring. =)

I kväll blev det också definitivt klart att jag ska blogga för Xtravaganzabloggen. Sex bloggare runt om i landet är redan igång och snart får de sällskap av en knubbig frilansjournalist från Eskilstuna.

NÄRING FÖR SJÄLEN | Sista delen av Drottningoffret, med Rapaport och Reuter. 
I morgon hälsar jag på hos fotograf Johan Bokström för att ta lite bilder. Vet inte om jag hinner få med dem i denna blogg, men definitivt till den nya plattformen. De i sig är kanske inte så spännande. Det häftiga blir förhoppningsvis om några veckor då man kan se skillnad...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar