onsdag 12 januari 2011

In med magen, ut med... brösten?

Jag slarvar inser jag. Neeej, inte med viktminskningen utan med min blogg. Men jag har mina randiga skäl, det händer ju så mycket just nu.

Igår var jag hos fotograf Johan Bokström och tog lite bilder. Det var otroligt roligt. Och vilken läcker lokal han har dessutom. Lite ovanligt dock att 'puta' med magen vid fotografering. Normalt gör man ju allt för att hålla in, men här ska man ju vara avslappnad. Bilderna är under bearbetning, så håll utkik så kommer de publiceras vilken dag som helst.

På måndag gissar jag att min riksblogg kommer igång. Redan nu kan man se ett embryo till det på Xtravaganzablogg.se. Ska bara spika ett lämpligt namn... Förslag?

För de som inte följt mig här blir det att summera första veckan. Då ska jag också hunnit med ett besök hos coachen. Ska dit i morgon.

Och i dag har jag gjort comeback i radion, då jag recenserade filmer i SR Sörmlands programpunkt Recencenterna. Nu ska jag klura på en ny film att snacka om nästa onsdag!

Nähä, dags för dagens träning. Är jag riktigt duktig kanske jag kan dra på bio lite senare. Är faktiskt lite sugen att se Jeff Bridges som datoranimerad yngling i filmen Tron!

Over and out!

///

4 kommentarer:

  1. Sopporna, som jag läste om i ett tidigare inlägg, i vilken form får du dem? Pulver, burk, färdiglagade...? "Får" du överhuvudtaget äta något annat än soppa? Blir du i så fall inte döhungrig? Bara nyfiken, för jag har själv provat massor av dieter och bantningstips genom åren och inget funkar. Har alltid alltid varit hungrig - utom nu när jag raderat ut kolhydrater ur kosten.

    SvaraRadera
  2. Anna, de kommer som pulver i påsar. Varje soppa (det kan också vara choklad, vanilj, cappuccino etc, och det känns inte riktigt som soppa) innehåller 163 kalorier. Totalt ska jag ha i mig ca 500 kal per dag.

    Sopporna innehåller den näring och de kalorier jag behöver. Äter jag mer förbränner jag inte som jag ska. Och tuggar jag – om det så är ett sockerfritt tuggummi eller minttablett – så stör jag förbränningen. Så jag äter soppor och dricker vatten. Inget annat.

    Så låt bli att tugga!

    //J
    Man kan dela sopporna på hälften så man kan äta 6 ggr per dag.

    Visst känner man lite hunger – särskilt när man tränar – men jag tycker inte det är så farligt. Man får ju i sig näring... Framför allt är man lite småsugen. När det lagas mat hemma så framstår till och med den tidigare så trista tomatsåsen attraktiv =)

    SvaraRadera
  3. 500 kalorier! Ojoj, det var inte mycket! Låter som rena svältkuren. Får du äta mer sen? Det kan å andra sidan ibland vara lättare att köra igång så där, själv fastade jag tio dagar en gång som inledning på en viktnedgång på ganska många kilon (som jag naturligtvis la på mig sedan igen, när bantningskuren var över...)

    SvaraRadera
  4. Man MÅSTE inte köra soppor intensivt, men jag har valt det. Om jag nått mitt mål efter 2 månader som jag tänkte att köra så går jag över till jämnviktsträning. Då handlar det att behålla den vikt jag kommit ned i. Lyckas jag inte kan jag fortsätta ett tag till med soppor tills jag når målet. Eller så väljer jag halvfart – då varvar jag soppor med ordinarie kost tills jag nått målet, det tar lite längre...

    SvaraRadera